Mesojedi homoseksualci

Vegetarijanci imajo manj možnosti, da bi postali istospolno usmerjeni

"Nepravilnosti v spolnosti povzroča hormonizirano, komercialno vzrejeno živalsko meso (zelo verjetno tudi hormonizirano mleko). Moški postanejo feminizirani in tudi homoseksualni, nekaterim celo zrastejo prsi ali se jim precej povečajo," je v avgustovski reviji za mejna področja znanega razkril vzroke za nastanek "deviacij" Alois Kolar, ki je z odliko diplomiral na kanadskem College of Natural Health, Fit for life sciences institute v Winnipegu. Poleg zloglasnega dr. Ruglja se je torej pri nas pojavil še en strokovnjak, ki bo slovenski javnosti razložil ozadje o istospolni usmerjenosti.

Vendar se s tezo, da meso in mesni izdelki povzročajo feminiziranje moških, ne bi strinjali kleni Slovenci s klobaso v rokah ali še bolj rudimentarni Balkanci, ki jim je poleg šnopca ravno meso osnovno živilo, brez katerega ne morejo preživeti. Teza zmagovalca lanskega izbora za sončno osebnost leta (http://www.svet-je-lep.com/naj/2003/index.php), ki jo izglasujejo bralci domačih newagerskih revij, je dobro predstavljena v avgustovski Auri. Po njegovem v naravi ni homoseksualnosti, ta nastane zgolj pri človeški vrsti in je posledica nepravilnega življenjskega sloga. "Na kmetijah vidimo danes bike in prašiče, ki jih je dal gospodar kastrirati (po domače, odrezali so jim moda), tako da ne morejo več ustvarjati moškega spolnega hormona. Njihovo meso je torej preplavljeno z ženskimi hormoni ... Te odrezane dele njihove moškosti pa lahko dobite na jedilniku kot specialiteto v posameznih specializiranih restavracijah."

Če verjamemo dokazom strokovnjaka za presno prehranjevanje, potem veliko mesnih izdelkov pokonzumirajo na Otoku, saj se je britanska policija odločila, da bo zaradi vse večjega števila lezbičnih in gejevskih policistov pripravila poseben vprašalnik o spolni usmerjenosti, s katerim bo dobila natančnejšo številko policistov v službi njenega visočanstva, ki radi pogledajo za istim spolom, kar naj bi bil prvi korak v promociji pravic istospolnih policistov.

povezava