Trg s poživili

Brez težav do smrtno nevarnih kemičnih preparatov

Pedagoški in socialni delavci se proti uporabi droge med mladimi najpogosteje borijo s pomočjo športa, ki naj bi bil zaradi zdravega načina preživljanja prostega časa najboljša alternativa zadevanju. Šport pa že zdavnaj ni več tako nedolžna panoga, kot ga prikazujejo. V zadnjem času se je že kar nekaj vrhunskih športnikov sredi tekme oziroma nastopa brez kakšnega posebnega razloga zgrudilo po tleh. Zastoji srca pri tridesetih letih niso med tistimi, ki propagirajo zdrav način življenja, nič več nenavadnega. Kljub temu pa tisti, ki se ukvarjajo s problematiko drog, menijo, da je ena izmed najbolj škodljivih substanc konoplja, ki je uvrščena med najhujše droge, čeprav od nje ni še nihče umrl. Zato pa se brez težav prek svetovnega spleta distribuirajo in legalno prodajajo kemični preparati za športnike, ki dokazano lahko vodijo celo v smrt.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €