Oderuško računovodstvo

Sumljivo visoki stroški vodenja evidence študentov na visoki šoli za zdravstvo

Visoka šola za zdravstvo

Visoka šola za zdravstvo
© Igor Škafar

"Vsaka šola nekaj stane. Ampak toliko kot Visoka šola za zdravstvo pa malokatera." Tako pravi študentka VŠZ v Ljubljani, ki je zaradi njene želje ne bomo imenovali. Gre za absolventko, ki je že izkoristila obe možnosti za podaljšanje absolventskega statusa (vsakič za šest mesecev) in je tako letos ostala brez njega. Izguba statusa jo je stala 25.000 tolarjev. Šola ji je namreč na njen naslov poslala položnico in sklep, v katerem v obrazložitvi piše: "Za opravljanje manjkajočih obveznosti se dogovorite v referatu šole. Stroški sklepa o nadaljevanju študija v višini 25.000 SIT izhajajo iz veljavnega cenika za študijsko leto določenem na podlagi Pravilnika o šolninah in drugih prispevkih v visokem šolstvu in sprejetim na seji Upravnega odbora Visoke šole za zdravstvo."

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €