Erjavcu so navili ušesa

Erjavec popustil pod pritiski Janše?

Karl Erjavec

Karl Erjavec
© Denis Sarkič

Na začetku svojega ministrovanja se je obrambni minister Karl Erjavec zaletel pred novinarje z izjavami o tem, kako je na ministrstvu 72 ljudi, ki prejemajo plačo, čeprav nič ne delajo. Seveda je bila afera predstavljena, češ da za vsem skupaj stoji skorumpirana in nesposobna vladavina "leve" politične opcije. Kmalu po odmevni objavi pa se je novi obrambni minister potegnil nazaj. Najprej ni hotel povedati, za katera imena gre, pozneje pa se je zadeva pozabila, saj naj bi šlo za ljudi, ki so zvesti Janezu Janši in ki veliko vedo o njegovih orožarskih poslih. Ker je minilo že nekaj časa od Erjavčevega hvalisanja pred slovenskimi mediji, kako bo naredil red na svojem ministrstvu, smo ga vprašali, kaj se je zgodilo z osebami, ki nič ne delajo, a kljub temu dobivajo plačo. Predstavnik za stike z javnostmi Črt Kanoni je najprej obljubil: "Odgovore na vaša vprašanja vam bom skušal pridobiti jutri zjutraj, torej v četrtek, 2. junija." Naslednji dan pa je skupaj z našimi odgovori čudežno izginil.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €