Borut Mekina

15. 4. 2008  |  Mladina 15

Imena na prodaj

Na prodaj spletna stran Janše, Golobiča, Kresalove, Jelinčiča, Drnovška

Cena za domeno www.janezjansa.si je najmanj 1000 evrov

Cena za domeno www.janezjansa.si je najmanj 1000 evrov
© Matej Leskovšek

Za nekaj več kot 1000 evrov je na prodaj spletna stran z imenom predsednika vlade www.janezjansa.si. Spletno stran je leta 2005 z namenom nadaljnje prodaje registriralo podjetje mladega samostojnega podjetnika Žige Vavpotiča, sicer študenta mednarodnih odnosov na FDV, a tudi člana LDS. Povedal nam je, da doslej še ni prejel nobene resne ponudbe, ker pa je od leta 2005 imel stroške z rezervacijo strani, bi jo bil pripravljen prodati za ceno, ki je višja od 1000 evrov. In sicer vsakomur, tudi Janševim političnim konkurentom, čeprav bi jo v skladu s poslovanjem, "ki deluje na principu pozitivnih vrednot", najraje prodal ljudem, ki so povezani s predsednikom vlade. Če želi do internetnega naslova, ima SDS še možnost, da svojega prvega moža predstavi na naslovu www.jansa.si, ki pa je od srede minulega leta v lasti Društva Odgovor iz Kranja. Njen predsednik Marko Čehovin, ki mu je uspelo registrirati tudi domeno www.jelincic.si, o ceni sicer ni želel govoriti, prav tako ne o razlogih, zaradi katerih je naslove kupil.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €