Jure Aleksič

22. 8. 2004  |  Mladina 33  |  Politika

Načet Koludrovičev alibi?

Hipnoza in klasiki s Kevinom Costnerjem na sojenju v Murski Soboti

Obtoženi z literaturo: Neven Koludrovič

Obtoženi z literaturo: Neven Koludrovič
© Borut Krajnc

Po našem zadnjem poročanju s sojenja domnevnim napadalcem na Mira Petka je v uredništvo z murskosoboške sodnije klicala uradna oseba in izrazila žolč nad dejstvom, da smo zapisali, kako gre za zanikrno ustanovo. Vendar tega nismo storili, nikoli ne bi bili sposobni napisati česa takega, izpovedali smo samo iskreno ogorčenje in zaprepaščenje nad dejstvom, da je prisiljena tako ugledna ustanova funkcionirati v tako ničevih materialnih razmerah. Posebej našim estetskim merilom na čast naslednje v nizu razprav sicer niso preselili v kak prostor, ki bi po proporcih in aromi kaj manj spominjal na kabinetek na filofaksu, so pa vsaj odstranili poličko z neuglednim miniaturnim televizorčkom, na katerem so prejšnjikrat neposredno prenašali odgovore zamaskiranih anonimnih prič. Na sporedu je bilo namreč zaslišanje takih povsem konkretnih prič iz nezakrinkanega mesa in krvi, ob katerih so se neprimerno bolj razživeli tudi srboriti pravniki na obeh straneh okopov, ki so se ob prejšnjem izrazito komornem in na trenutke celo morbidnem izpraševanju navidez s helijem pumpanih anonimcev očitno vseeno nekoliko držali nazaj.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €