Miha Štamcar

 |  Mladina 41  |  Politika

Ljubljanska uprava nesposobna za resne projekte

Nesoglasja v mestni vladajoči koaliciji kljub drugačnim pričakovanjem niso prinesla velikih sprememb. Mestni svetniki se ob ubogi opoziciji vse bolj naslanjajo eni na Danico Simšič, drugi na Viko Potočnik. Ena redkih izjem je Samo Kuščer, borec za pravice kolesarjev in mestni svetnik, član liste Rad imam Ljubljano, ki zahteva odstop podžupana ljubljane Igorja Omerze

Samo Kuščer, ljubljanski mestni svetnik

Samo Kuščer, ljubljanski mestni svetnik
© Matej Leskovšek

Ne zahtevam, da Omerza sam odstopi, kajti ne verjamem, da je tega sposoben - za kaj takega je treba biti malo bolj pokončen. Zahtevam, da ga županja odstavi. Podžupan je javno izjavil, da je za nastale nemogoče razmere okoli Trga republike po njegovem kriva zakonodaja. Županja je odgovorna za zakonito delo v mestu in nikakor ne gre, da bi eden od njenih ključnih sodelavcev kar takole počez zakonodajo postavljal na zatožno klop in s tem skušal zmanjšati svojo odgovornost in morebitno krivdo posameznikov.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje: