Amor Toplak

 |  Mladina 36  |  Družba

Človekov najljubši prijatelj

Tudi brez posebne čelade, rokavic ali računalniške obleke, prepredene s senzorji, je seks prek računalnika lahko čisto prijetna zabava

© Tomo Lavrič

Prelomni trenutek v zgodovini kiberseksa je leto 1988, ko so na internetu odprli IRC (Internet Relay Chat), pogovorni kanal, ki je uporabnikom omogočil neverjetne možnosti medsebojne komunikacije, kjer je geografska oddaljenost med sogovorniki popolnoma nepomembna. Jasno, mreža je omogočila tudi intimno komunikacijo. Menda je število uporabnikov, ki pripadajo različnim manjšinskim spolnim skupinam (geji, travestiti, fetišisti, biseksualci ...), bistveno večje od tistih nekaj odstotkov, ki jih pripadniki spolnih manjšin pomenijo v tako imenovanem realnem svetu. Kar niti ne preseneča, saj to virtualno srečevanje ponuja možnost popolne anonimnosti. Kiberseks seveda ne more nadomestiti tradicionalnega. Pomembna je fantazija. Kiberprostor ti ponuja čudovite priložnosti, da se spremeniš. Lahko se pomladiš, zrasteš, spremeniš barvo, predvsem pa ti daje priložnost, da brez zadržkov povečaš svojega tiča na bajnih 22 cm ali še kak centimeter več.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje: