Miha Štamcar

9. 4. 2002  |  Mladina 14  |  Družba

Novi val

Imeli smo Mirka Strehovca in Francija Pavšerja, potem dolga leta ni bilo nikogar, ki bi bil omembe vreden. Nato so prišli ambiciozni mladci in morda smo se tega zavedeli šele zdaj, ko sta najboljša odšla.

Tomaž Klemenčič

Tomaž Klemenčič
© Denis Sarkić

Bolj kot še en svetovni pokal (ne preveč uspešen) alpskega smučanja nam bo, kot kaže, konec zimske sezone 2001/2002 ostal v spominu po rošadah na mestih televizijskih komentatorjev. Na nacionalki ne bo več blestečega para Igor Bergant-Tomaž Cerkovnik, ki z ekranov odhajata prostovoljno. Po nekaj res izrednih sezonah prihajajo mlajši, po doslej slišanem, manj talentirani. Druga menjava je za TVS koristnejša. Toma Lajovca, ki je večkrat nastopal tudi z "zanimivimi" gosti, je na skakalnem mostu zamenjal Andrej Stare. V nevezanem pogovoru v bifeju Bangladeš je bilo slišati, da so nastavili nekoga, ki zna vsaj seštevati rezultate. Hokejski navdušenci pa se že bojijo, da manj Lajovca pri skokih pomeni več Lajovca na svetovnem hokejskem prvenstvu A-skupine.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €