Koledar s poslanstvom

Radio KGŠ je svojim poslušalcem in članom Kluba goriških študentov podaril čisto posebno darilo. Koledar z akti ekipe uredništva.

Ekipa radia KGŠ

Ekipa radia KGŠ
© Igor Škafar

Zadnja leta smo že kar navajeni, da se različne športne ženske in moške ekipe na svojevrsten način predstavljajo javnosti. Koledarji, na katerih se športniki in športnice - pustimo ob strani slavne Playboyeve ali Hustlerjeve zajkle in zajčice, katerim je to zgolj poklic, ali Pirellijev koledar z vrhunskimi manekenkami, ki je ponavadi namenjen le največjim eminencam - slačijo za promocijo svoje športne panoge ali zbirajo denar za svetovna in druga prvenstva, so postali res pravi hit. Ko so se lani do nazga slekli slovenski hokejisti, je koledar z njihovimi mega teleščki krasil marsikatero žensko samsko sobico, zakonsko spalnico ali pisarno. Koledar je šel za med in marsikatera mladenka in ženička je ostala brez svojega najljubšega meseca v podobi kakšnega izmed slovenskih risov. Letos pa smo v Sloveniji dobili prvi koledar, na katerem so se čisto "navadne" bejbike in en tipček, člani radijske redakcije Radia Kluba goriških študentov, sicer nekdanji in sedanji dijaki in dijakinje novogoriške gimnazije, slekli do golega, da svoje poslušalce in druge dobro misleče prebivalce Nove Gorice ter bližnje in daljne okolice opozorijo, da obstajajo in da imajo jajca in jajčnike, da svoja mlada telesca v svrho propagande in provokacije ovekovečijo na koledarju. Kot naročeno, na Radiu KGŠ, ki sicer oddaja enkrat tedensko na valovih radia Robin, deluje ravno dvanajst ustvarjalnih mladcev in mladenk, da bi popolnili vse mesece v letu, vendar se jih je na koncu za poziranje pred fotografskim aparatom študenta Sama Ačka odločilo le pet. Dijakinje Ana Cukjati, Kaja Širok in Jana Zornik, študentka Doroteja Praznik in občan Marko Žgavec.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje: