Goran Tarlać

 |  Mladina 11  |  Družba

Za vse je kriva neuslišana ljubezen

V Beogradu so v Centru Sava, ki ga je maršal dal postaviti, da so imeli neuvrščeni kam priti, ker so bili Brioni pretesni za vse, podelili nagrade največjega televizijskega imperija na Balkanu. Prvič so se na istem mestu skupaj znašli Magazin in Riblja čorba, Severina in Ceca, Lepa Brena in Dino Dvornik.

© Aleksandar Plavevski

V žarki svetlobi pred severnim vhodom v prelepo dvorano Centra Sava je, naslonjen na veliko prazno betonsko korito za rože, osemletnik gledal, kako njegovi vrstniki v spremstvu staršev vstopajo v dvorano. In jokal. "Ne spustijo me noter, pravijo, da sem jo ponaredil ..." "Pa saj se vidi, da je prava." Vzamem vstopnico, vstopim in več kot prijazno človeka na vhodu vprašam, ali je veljavna. "Vstopnica je v redu, toda saj vidite, da ga ne morem spustiti, poglejte, kako je umazan! Šef nam je prepovedal spuščati noter Cigane. Ne smem, odpoved bom dobil."

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje: