Blackout!

Zakaj je Amerika padla v Tretji svet

Reakcija na veliki ameriški blackout je bila zelo podobna reakciji na 11. september, le da so bili gledalci tokrat bolj panični od žrtev. Najprej so cingljali mobiteli: "Prižgi TV!" Sledila je nejeverna šokiranost: kako je mogoče, da se kaj takega zgodi v Ameriki!? In že se je prešaltalo na teorijo zarote: teroristi! Pa: vse je naštelano, zrežirano! In: to je le del sistematičnega zastraševanja Amerike! Aha - Bush hoče dokazati, da ga Amerika res potrebuje. Glejte tiste milijone ljudi, ki kot en korakajo po New Yorku - izgledajo kot zombiji! Bušiji so jim že vnaprej izprali možgane: to zdaj je le test! Ki je uspel. Vsa tista multimilijonska množica, ki je izžvižgala župana Michaela Bloomberga in ki ima dovolj razlogov, da bi se spontano prelevila v protestno, magari "revolucionarno" množico (če bi hoteli, bi tisti dan v Ameriki vpeljali komunizem!), je hotela le čim prej domov. To je bilo vse.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €