Ivan Ilovar

17. 6. 2011  |  Mladina 4  |  Konzum

Gostilna Tratnik, Col

Pri rokerjih

 • ocena: 3 / 5

ribici

ribici
foto: Rudi Jazbec

Do Cola lahko pridete iz Vipave, Ajdovščine ali Črnega vrha, Tratnik obratuje od poldneva do desetih zvečer, ob nedeljah začne že ob pol enajstih, ob sredah in četrtkih pa se drži po svoje. Telefon: 05 366 86 10.

Specialitete:

olivno olje, gobova juha, bograč, divjačina in rulade iz svinjske ribice, krače, zajčki, solata z vrta, vipavski štruklji.

Vina:

odprto belo in rdeče ter desetina vipavskih buteljk, opisanih v vinski karti. Aromatična medica in na grappi osnovani luštrek.

Pri Tratniku smo se odteščali za okoli 40 € po osebi.

Ilovarjevi smo se v Tratniku že pred leti pojili in potem dodobra napojili z v žganjici namočenimi žižolami, a iz oštarije, ki je služila v časih pred avtocestami za obvezno postajališče in v krepčilo, odšli nepotešeni. Smo računali, da se je v starem furmanskem stanu obdržal duh požeruške preteklosti, nas je zaščegetal podatek foto sekcije Mladine, da je pri Tratniku stregel gostom in mešal cocktaile veteran punka, pevec U.K. Subs?

 

Celoten članek je na voljo le naročnikom. .

Zakup člankov

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890. Kodo, prejeto na telefon, prepišite v spodnje okence in takoj boste boste lahko dostopali do vsebin.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Mladina digital - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate .
Z dolgoročno NAROČNINO prihranite tudi do 25 %!