Marš, marihuana!

Podmladek SLS spet preventivno napadel marihuana marš

© Denis Sarkić

Naslednjo soboto naj bi se v ljubljanskem Tivoliju petič po vrsti zgodil kadilski protest Marihuana marš, s katerim želi organizacija ljubljanskih študentov v okviru projekta Prohibicija slepi! predlagati drugačne sistemske pristope k reševanju posledic uživanja najbolj popularne prepovedane droge. Čeprav so organizatorji prireditev prestavili na začetek junija, pa je Marihuana marš za lastno promocijo že izkoristil konservativni podmladek, ki z nasprotovanjem Marihuana maršu upa na kakšno dodatno točko prepoznavnosti. Zadnji dan pred prvomajskimi prazniki je namreč podmladek ljudske stranke Nova generacija poslal ljubljanski županji in nekaterim odgovornim ministrom javna vprašanja.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €