Drnovšek kot rudar ...

... ki se bori za delavske pravice

Janez Drnovšek

Janez Drnovšek
© Denis Sarkić

Politična nasprotovanja med predsednikom vlade Janezom Janšo in predsednikom Janezom Drnovškom so bila izrazita že pri sprejemanju zakona o azilu, zakona o medijih, ob predlogu vojaške parade na državni proslavi, reševanju Toma Križnarja, očitna pa so tudi ob vlogi Urada predsednika Republike Slovenije za dodelitev dodatnih sredstev iz proračuna. Potem ko so iz urada predsednika že junija na ministrstvo za finance poslali predlog za povišanje razpoložljivih sredstev in jih konec avgusta znižali za skoraj 50 odstotkov, odgovora še zdaj niso prejeli. Kar je seveda nerazumljivo tudi zato, ker je vlada v tem obdobju ministrstvu za javno upravo, ministrstvu za pravosodje, ministrstvu za zunanje zadeve in Uradu Republike Slovenije za informiranje odobrila dodatna sredstva.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €