Miha Štamcar

 |  Mladina 14  |  Družba

Novi val

Imeli smo Mirka Strehovca in Francija Pavšerja, potem dolga leta ni bilo nikogar, ki bi bil omembe vreden. Nato so prišli ambiciozni mladci in morda smo se tega zavedeli šele zdaj, ko sta najboljša odšla.

Tomaž Klemenčič

Tomaž Klemenčič
© Denis Sarkić

Bolj kot še en svetovni pokal (ne preveč uspešen) alpskega smučanja nam bo, kot kaže, konec zimske sezone 2001/2002 ostal v spominu po rošadah na mestih televizijskih komentatorjev. Na nacionalki ne bo več blestečega para Igor Bergant-Tomaž Cerkovnik, ki z ekranov odhajata prostovoljno. Po nekaj res izrednih sezonah prihajajo mlajši, po doslej slišanem, manj talentirani. Druga menjava je za TVS koristnejša. Toma Lajovca, ki je večkrat nastopal tudi z "zanimivimi" gosti, je na skakalnem mostu zamenjal Andrej Stare. V nevezanem pogovoru v bifeju Bangladeš je bilo slišati, da so nastavili nekoga, ki zna vsaj seštevati rezultate. Hokejski navdušenci pa se že bojijo, da manj Lajovca pri skokih pomeni več Lajovca na svetovnem hokejskem prvenstvu A-skupine.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje: