Max Modic

 |  Družba  |  Upor

Vse demonstracije na enem mestu

Vse, kar ste vedno želeli izvedeti o kronologiji upora, in vse, kar ste na temo demonstracij želeli objaviti – zdaj veste, kje in kako

Kronologija upora ne enem spletnem mestu.

Kronologija upora ne enem spletnem mestu.

Pod šifro 'Exposer' je nastal nov aktualen spletni portal, ki združuje vse objave iz družbenih omrežij na temo demonstracij in sorodnih tem na enem mestu. Osnovna idela portala je omogočiti tudi tistim, ki niso na Facebooku in Twitterju in mogoče bolj malo vedo o internetu, da lahko spremljajo, kaj se dogaja na ulicah in trgih in kaj se bo tam še dogajalo.

'Exposer' predstavlja nekakšno začetno vstopno točka v kronologijo upora, saj vas seznanja s podatki o spletnih skupnostih in dogodkih na Facebooku in Twitterju, ki so povezani z demonstracijami. Če želite, da se vaše javne objave prikažejo na 'Exposerju', jih označite s tagom #gotofje na Twitterju oziroma označite stran @gotofje na Facebooku. Če bi radi, da se vaši Facebook dogodki prikažejo na na 'Exposerju', jih javno podelite in označite s stranjo @gotofje.

Prav tako na omenjeni spletni strani najdete vse relevantne povezave do sorodnih strani, vabljeni pa ste tudi k njihovemu urejanju. Na posebni povezavi najdete še statistiko zbranih javnih objav s Twitterja in Facebooka. S pomočjo 'Exposerja' lahko zdaj tudi tisti, ki niste aktivni na družbenih omrežjih, prebirate vsebine na temo upora in protestov proti skorumpiranim političnim elitam v Sloveniji. Kliknite!

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.