Denis Vičič

20. 6. 2014  |  Mladina 25  |  Politika

V slogi je moč

Poslanci tik pred volitvami spremenili zakon o strankah

Nekdanji predsednik komisije za preprečevanje Klemenčič in skoraj nekdanji minister Virant, tvorca zakona, ki so si ga poslanci »prilagodili«

Nekdanji predsednik komisije za preprečevanje Klemenčič in skoraj nekdanji minister Virant, tvorca zakona, ki so si ga poslanci »prilagodili«
© Borut Krajnc

Šele pol leta veljavni zakon o političnih strankah, ki je bil po mnenju Društva Integriteta –Transparency International Slovenia in skupine držav Sveta Evrope proti korupciji (GRECO) korak v pravo smer, je vlada hotela še izboljšati. Parlamentu ga je uspelo poslabšati.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.