Uredništvo

 |  Politika

Naša nova posebna izdaja Mladina Osebnosti 

Serijo novih posebnih izdaj začenjamo z nemško kanclerko Angelo Merkel

Novo serijo posebnih izdaj Mladina Osebnosti začenjamo s številko o Angeli Merkel. Kdo je najvplivnejša ženska na svetu? Kakšno je bilo njeno življenje v Vzhodni Evropi? Kako so se spreminjala njena družbena in politična stališča? Kdo je ta neverjetna ženska, ki s podobo umirjene gospodinje vodi politični in ekonomski razvoj Evrope že več kot desetletje? Kaj pomeni nemška vladarka za svetovno gospodarstvo in za Slovenijo?

Posebna izdaja Mladina Osebnosti – Angela Merkel je izšla 8. septembra, tik pred nemškimi volitvami. V naslednjih štirih mesecih ji bosta sledili še dve – Papež Frančišek in Vladimir Putin. Vse tri pripravljajo izvrstni tuji in naši avtorji. 

V naslednjih štirih mesecih ji bosta sledili še dve posebni številki – Papež Frančišek in Vladimir Putin. 

V naši spletni trgovini lahko revijo naročite na tej povezavi. 

Sicer pa si lahko svoj izvod vseh treh izvodov zagotovite na domači naslov. Paketna cena za vse tri izdaje je 14,50 evrov. Naročnikom tednika Mladina priznamo 20 odstotkov popusta, sicer je cena posamezne izdaje v prosti prodaji 4,99 evra.

Posamezno izdajo ali paket izdaj lahko naročite tudi po telefonu na številki 01 230 65 30, po elektronski pošti na naslovu prodaja@mladina.si ali v že prej omenjeni spletni trgovini.

© Mladina Osebnosti: Angela Merkel

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.