Uredništvo

 |  Družba

»Nekateri Kacina ne prenašajo in jih prime, da bi ravnali ravno nasprotno kot on govori«

IZJAVA DNEVA

"Po družbenih omrežjih berem izjave ljudi, ki gospoda Kacina ne prenašajo, ki jim je zoprn in ob katerem jih kar prime, da bi ravnali ravno nasprotno, kot govori. Skratka, na simbolni ravni jim vzbudi čisto realne energije, ki se jim začnejo premetavati po telesu in umu."

"Kaj se je zgodilo?"

"Gospod Kacin je meteoritsko hitro padel v vlogo Starša tiste najslabše sorte. Ne zaupa nam, grozi, dodatne ukrepe je napovedal celo s tem, ker se pari objemajo v parkih, kar je čisti puritanizem in z virusom nima nobene povezave. Grožnje, grožnje, grožnje."

"Tako močno zoprn Starš je, da nas s svojo vlogo poriva v edino možnost – v vlogo Otroka. Zato ljudi prime, da bi namenoma ravnali nespametno!"

"Odrasli nismo zaradi vloge Starša, ki jo opravlja Jelko Kacin, ampak kljub njemu."

(Miha Mazzini, pisatelj in kolumnist, o tem, kako del prebivalstva najraje izbira vedno isto vlogo, ker se v njej najbolje počuti, vedno bi bili nezadovoljen Starš ali pa jamrajoči Otrok; v kolumni na SIOL.net)

Miha Mazzini

Miha Mazzini
© Borut Peterlin

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.