Uredništvo

 |  Družba

Drugi dan Festivala Grounded

Glasbeni program bosta zaznamovala v Londonu rojena vokalistka, avtorica besedil in DJ-ka Shygirl in madžarski producent, umetnik platforme SHAPE 2020 Fausto Mercier

Shygirl

Shygirl
© Facebook

Festivalsko dogajanje se bo v Švicariji začelo ob 14.30 s predavanjem dr. Kristine Čufar o resnici v pravu in o njem, sledil pa bo pogovor o dokazovanju resnice v postopkih zaradi spolnega nasilja z antropologinjo dr. Ireno Šumi, vrhovno državno tožilko Mirjam Kline in sociologinjo Niko Kovač.

Dan se bo nadaljeval z glasbenim programom med 17. in 18. uro, online predavanjema raziskovalke_ca na oddelku za Human Centered Design & Engineering Univerze v Washingtonu Osa Keyesa o marginaliziranih resnicah ter skupine umetnikov in raziskovalcev iz Berlina Documents from Berlin: Corona Denial. Obe predavanji bosta v angleščini.

Večer bodo ob 20. uri zaključili nastopi več tujih in domačih izvajalk in izvajalcev eksperimentalne in elektronske glasbe. Ob domačih (CL_TR, Gabi 98, Orlando, Katcha) bosta večer zaznamovala v Londonu rojena vokalistka, avtorica besedil in DJ-ka Shygirl in madžarski producent, umetnik platforme SHAPE 2020 Fausto Mercier.

XwMlN9cYSiY

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.