Uredništvo

 |  Politika

Izšla je nova Mladina: BOŽIČNA KOALICIJA

MLADINA 47 2020

Petek je in izšla je nova Mladina! Naslovnico je ilustriral Prešernov nagrajenec in naš hišni karikaturist Tomaž Lavrič. Molimo, da bo Jožetu P. Damijanu do božiča uspelo zbrati potrebnih 46 glasov za konstruktivno nezaupnico Janezu Janši. Več o božični koaliciji lahko preberete v naslovni temi letos že 47. številke Mladine, ki je že na prodajnih policah in na naši spletni strani. #Mladina47 

V novi številki lahko preberete tudi intervju z Mariem Fafanglom, predstojnikom Centra za nalezljive bolezni na Nacionalnem inštitutu za javno zdravje, ki ga je spraševal Staš Zgonik, Jože Vogrinc piše o Mahničevem tvitu oziroma o »modrostih«, ki so zelo podobne nazorom norveškega terorističnega skrajneža Breivika, Marcel Štefančič, jr. je zapisal, da to, kako dobro se bo Trump prodajal svojim privržencem, če bo igral mučenika in žrtev zarote, še najbolje vemo mi, ki že desetletja živimo z Janšo, Peter Petrovčič piše o tem, da je ustavno sodišče začasno zadržalo razveljavitveno sodbo vrhovnega sodišča v primeru domobranskega generala Leona Rupnika, Gregor Kocijančič pa je na enem mestu zbral in analiziral fenomen »zlomov«, hudomušnih profilov na Instagramu, posvečenih vsakodnevnim tegobam mladih.

In še mnogo več zanimivega, aktualnega in poglobljenega branja!

CELOTNA ŠTEVILKA je na voljo na tej spletni povezavi >> 

(NAROČNINA) Mladino dostavimo tudi na dom! Več informacij o naročnini na Mladino na tej spletni povezavi >>

Lahko nam tudi pišete na e-naslov narocnine@mladina.si ali na poštni naslov Mladina, Dunajska 51, Ljubljana.

Dosegljivi smo tudi na telefonski številki 01 230 65 30.

Naročniki prejmejo svoj izvod Mladine ob petkih zjutraj!

MLADINA 47 2020

MLADINA 47 2020
© Tomaž Lavrič / Mladina

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.