Uredništvo

 |  Politika

»Janša bo uničevanje koalicijskih partnerjev še okrepil«

IZJAVA DNEVA

"S tem ko možnost prebega k alternativni koaliciji ne obstaja več, bo Janša uničevanje koalicijskih partnerjev in grožnje s predčasnimi volitvami, ki se jih stranka z ničelno podporo javnosti tako boji, še okrepil. Večina že tako tihih poslancev in ministrov SMC s premierju močno lojalnim prvakom stranke Zdravkom Počivalškom na čelu pa bo le še bolj utihnila in Janši še bolj sledila. Padec konstruktivne nezaupnice torej k večji normalnosti slovenskega političnega prostora nikakor ne bo prispeval. Še več: politični boj v državi in tudi razklanost slovenske družbe se bosta še okrepila."

(Novinarka Meta Roglič o tem, da del SMC v Janši ne prepoznava simpatičnega sogovornika, še vedno pa niso opustili upanja, da se bo SMC enotno uprla Janševim diskreditacijam, ki so jih nekateri njihovi predstavniki v zadnjih mesecih nenehno deležni; via Dnevnik)

Janez Janša

Janez Janša
© Borut Krajnc

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.