Uredništvo

 |  Družba

»Večkrat me vprašajo, ali bom šel v politiko, češ tudi tvoj sodelavec je postal premier«

IZJAVA DNEVA

"Ne, jezi me ne, me pa preseneča in se mi zdi nepotrebna. Trend je pač tak, da gre politika v to smer, in če je tako, imajo politiki očitno nekaj od tega, ne pa tudi navadni ljudje. Zakaj je tako, ne znam odgovoriti, ker se s temi stvarmi ne ukvarjam, ampak se ukvarjam s humorjem, satiro. Dejansko bi morali vprašati politike."

"Mene večkrat vprašajo, ali bom šel v politiko, češ tudi tvoj sodelavec je postal premier, a vedno rečem: ne, me ne zanima. Če bi šel za politika in bi v volilni kampanji prišel gor na kamion, pokrit s cerado, spodaj bi kuhali golaž in pekli pujsa, jaz pa bi imel govor in razlagal ljudem, kaj bom naredil, če bom izvoljen, bi se začel sam sebi režati že v nekaj minutah. Sam sebi bi bil smešen."

(Tieln Artač, imitator in voditelj oddaje Kaj dogaja na TV Slovenija, o tem, ali ga jezi, da je komunikacija v politiki vse bolj žaljiva in nizkotna; via Nedelo)

Tilen Artač

Tilen Artač
© RTV Slovenija / Adrian Pregelj

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.