Uredništvo

 |  Politika

»Potreba po soliranju Janše je postala tako patološka, da je moteč celo Kacin«

IZJAVA DNEVA

"Nove rešitve, kako zajeziti širjenje covida-19, se v vladi pojavljajo s svetlobno hitrostjo. Sprejema jih izključno Janša in pri svojih idejah vztraja, tudi ko mu jih tisti, ki mu še upajo ugovarjati, izrecno odsvetujejo. Na Janševem zelniku naj bi zrasla tudi mobilna aplikacija, s katero bodo organizatorji 'anonimno' nadzorovali digitalna potrdila za covid. Za ugotovitev, da je 'anonimna' kontrola udeležencev javnih prireditev nesmiselna, ni treba biti epidemiolog."

"Potreba po soliranju je postala tako patološka, da je moteč celo koordinator za logistiko cepljenja Jelko Kacin. Zadnjič se je javno oglasil pred mesecem dni. Strategijo bitke z virusom v domovini snuje izključno maršal. Tudi to vojno bo klavrno izgubil. Po porazu v četrtem valu epidemije bomo zopet preštevali umrle in še več prebolelih, ki bodo dolgo trpeli zaradi posledic okužbe ali bodo z njo zaznamovani za zmeraj."

(Novinar Tomaž Klipšteter o tem, da nove rešitve, kako zajeziti širjenje covida-19, sprejema izključno Janša; via Dnevnik)

Janez Janša in Jelko Kacin

Janez Janša in Jelko Kacin
© WikiCommons

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.