Uredništvo

 |  Družba

»Nastaja razkorak pri plačah, premoženju in cenah stanovanj«

IZJAVA DNEVA

"Slovenija je že na nekih kazalnikih, ki niso čisto sorazmerni. Nekateri že precenjujejo trg oziroma podcenjujejo kupce. Investitorji, ko gradijo, mislijo, da bodo vse zlahka prodali. Na drugi strani pa je segment prebivalstva, ki je bil prizadet in še težje prihaja do stanovanj. Nastaja razkorak pri plačah, premoženju in cenah stanovanj."

(Matjaž Filipič, solastnik in partner v družbi KF Finance, za MMC RTV Slovenija, o tem, da kljub zaznavanju pregretosti nepremičninskega trga cene stanovanj v Sloveniji ne padajo)

Tako naj bi bila videti zunanjost stavbe na Gosposvetski, ki bo stala na zemljišču, kjer je bil Kolizej. Za kvadratni meter stanovanja bo treba odšteti tudi do 7.000 evrov.

Tako naj bi bila videti zunanjost stavbe na Gosposvetski v Ljubljani, ki bo stala na zemljišču, kjer je bil Kolizej. Za kvadratni meter stanovanja bo treba odšteti tudi do 7.000 evrov.
© Reitenburg

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.