Hujskači in sledilci

Svet nujno potrebuje poživitvene in pomiritvene odmerke. V sedanjih zaskrbljujočih zdravstvenih razmerah priporočajo tretji odmerek cepiva, ki ga imenujejo poživitveni odmerek. Z večjim deležem precepljenih ljudi s tretjim odmerkom že napovedujejo sproščanje družbe. V grozeči vojni na mejah med vzhodom in zahodom se pa vsi zavedamo, da ob sedanji oborožitvi z nuklearnim orožjem, z nobenim cepivom ni mogoče zagotoviti zdravja, celo ohranitve življenja na planetu ne.

Pri tem je zanimivo, da zahodni voditelji in njihovi odposlanci hodijo samo k ruskemu predsedniku na več urne pogovore in v upanju, da ga bodo odvrnili od napada na sosednjo državo, ki meji na zahod. Z druge strani oceana mu pa ob tem že grozijo z uničujočimi gospodarskimi sankcijami. Če to pregovarjanje ne bo uspešno, imajo na zahodu pripravljene največje zaloge jedrskega, kemičnega in biološkega orožja. Zaloge se kopičijo, zato iščejo razloge, da se teh zalog rešijo na oddaljenih koncih sveta, saj proizvodnja orožja teče noč in dan.

Za ohranitev življenja na našem planetu bi morali razumni politiki hoditi na razgovore k ameriškemu predsedniku na pomiritvene pogovore, saj oni ogrožajo planet z vojaško združbo NATO, ki je pod njihovo komando, ki se bohoti tudi v evropskih državah in do ruskih meja. Pomiritvene odmerke nujno potrebuje NATO in njeni šefi iz ozadja! 

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.