Danes je nov dan

 |  Družba  |  Agrument

Kdo zares gradi Slovenijo?

Danes je nov dan

Danes je nov dan

V stranki SDS bodo naredili vse, da ostanejo na oblasti, pa čeprav to pomeni, da se morajo poslužiti še tako očitnih zavajanj in laži. Tako si na primer v svoji kampanji lastijo zasluge za številne projekte, ki so sicer financirani iz občinskih ali državnega proračuna in evropskih skladov.

Nedavno so se v Slovenj Gradcu hvalili z izgradnjo zimskega bazena in urbanega parka ter obnovo kulturnega doma, Korošce pa razburjajo tudi s prisvajanjem zaslug za prenovo planinskega doma na Uršlji gori. A to še zdaleč ni vse – z oglasom, ki vodi na vladno spletno mesto, si je SDS prilastila kar 2416 javnih projektov, čeprav z večino ni imela prav veliko opravka. Če temu dodamo še sumljive prakse na družbenih omrežjih, nas lahko učinki njihove propagande upravičeno skrbijo.

Zato je še toliko pomembneje, da se v zadnjih dneh pred volitvami aktivno borimo proti takšnim prevaram, hkrati pa opominjamo na vse mahinacije, ki si jih je privoščila ta vlada. Prihodnost Slovenije je odvisna od vseh nas!

Agrument ustvarja Danes je nov dan.

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.