Uredništvo

 |  Družba

»Izredna odpoved delovnega razmerja Miši Molk paše v kontekst desničarske deratizacije Televizije Slovenija«

IZJAVA DNEVA

"Izredna odpoved delovnega razmerja Miši Molk paše v kontekst desničarske deratizacije Televizije Slovenija, ki jo s podporo generalnega direktorja RTV, neodpoklicljivega in nenadjebljivega Programskega sveta RTV, alt-right medijske greznice in opozicije na čelu z SDS pa do histerije našuntanega javnega mnenja izvaja direktor TVS."

"Ljudje, ki imajo na RTV in TVS oblast, so se odločili, da je treba popucati vse, kar bi še lahko spominjalo na Televizijo, kot je nekoč bila. In to delajo brez znanja, vednosti in empatije, kako to praznino napolniti z novimi občudovanja vrednimi glasovi in obrazi. Ker to je danes TVS. To je vse, kar je ostalo od porazvedrilnjenega Informativnega programa. Sanitetna praznina, pametovanje, namišljeni prestiž in patetika, preproščina, teženje, nerganje, moralka in sproščeno, a poglobljeno afnanje."

(Kolumnist Marko Crnkovič o ultimatu direktorja TV Slovenija Uroša Urbanije Miši Molk, če ne bo sprejela vodenja rubrike Prestiž v okviru oddaje Panorama; via Večer)

Uroš Urbanija

Uroš Urbanija
© RTV SLO

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.