Boštjan Napotnik

 |  Mladina 30  |  Konzum

Poslovno družinjenje

Pr’ noni

  • ocena: 3 / 5

trio brusket

trio brusket

Ošterija Pr’ Noni
Cesta v Gorice 1, Ljubljana
tel.: 01/24 25 820
www.prnoni.si
Nonine duri so za lačne vnučke odprte vsak dan: od ponedeljka do petka od 10.30 do 22.00, ob sobotah od 12.00 do 22.00, ob nedeljah pa od 12.00 do 16.00.

fino:
brusketa z lardom
njoki z zelišči

ne tako fino:
telečji file, ki to ni
goveja juha

Pričakujte, da boste za kompleten obrok Noni v šparovček stisnili kakšnih 40 evrov.

Pred dvema letoma ga ni bilo internetno usposobljenega osebka, ki ne bi ves režoč se pritegnil refrenu wtf-komada Kuča poso in kasneje morda pomislil, da je v mantričnem ponavljanju teh dveh besed skrito več kot le zrno resnice tudi o njegovem življenjskem tempu. Tovrstna dualistična razpetost med poslovno in domačo sceno pa ni aplikativna samo na delovnega človeka, ampak tudi na kakšen gostinski obrat. V pritličje poslovne stavbe ob ljubljanski obvoznici postavljena restavracija z družinskim imenom Ošterija Pr’noni je že taka: med tednom jo polnijo poslovni kosilničarji, med vikendi pa družinske ekspedicije, kot je bila tudi tokratna Konzumova. Ta je otroškemu oddelku pustila, da je po občem navdušenju nad številnimi simpatičnimi elementi lukagurmejevskega dekorja za zadovoljitev svojih energetskih potreb najprej izbral s krompirjem zgoščeno gobovo (dobra) in z zdrobovimi žličniki opremljeno govejo (slabotna) juho, v nadaljevanju pa še vsak svoj set testenin, pri katerih je v fotofinišu mehkim, z na maslu popraženimi zelišči beljenim njokom uspelo premagati pošteno kajlo pošteno pripravljene mesne lazanje.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje: