Boštjan Napotnik

8. 3. 2013  |  Mladina 10  |  Konzum

Radarsko zavetje

Na ravni, Senožeče

3P: Peperonata, pečenica, prata

3P: Peperonata, pečenica, prata

Gostilna Na ravni
Senožeče 2
Tel.: 05 765 61 30
www.facebook.com/gostilnanaravni
Storitve servisiranja lačnih popotnikov Na ravni – razen ob sredah in četrtkih, ko počivajo – izvajajo vsak dan od 9. do 22. ure, ob petkih pa potegnejo celo do druge ponoči.

Fino:
golaž in vampi
peperonata
njoki

Ne tako fino:
teranova omaka na stejkih
pečena prata

Srednje lačen popotnik bo Na ravni pustil kakšnih 15 evrov.

Kdor je v tistih letih, da si je z nasledniki prve in/ali druge generacije do napametne naučenosti ogledoval Pixarjeve Avtomobile, bo že samo iz naslova priobčenega zapisnika najnovejših aktivnosti Konzumovega laboratorija za potovanja v času natančno vedel, o čem govorimo, ko govorimo o senožeških oštarijah: o tem, da so pred še nepolnimi 20 leti v njih na dan v povprečju postregli 500 gostom, o kamionarjih z vseh koncev celine, ki so po večernem golažu do treh zjutraj srebali teran in se po krepčilnem spancu in opoldanskem kofetu odpravili naprej; pa o številnih proti morju prebijajočih se katrcah in stoenkah, katerih potniki so na globoko osenčenem vrtu posrebali jupi ali kokto – skratka o živahnih zlatih cajtih furmansko-popotniških gostinskih obratov.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €