Boštjan Napotnik

16. 8. 2013  |  Mladina 33  |  Konzum

Optimizacija stroškov

Štajerska hiša kulinarike, Gočova

 • ocena: 3 / 5

Ribja glavna

Ribja glavna

Štajerska hiša kulinarike
Gočova 38 a
Tel.: 02 720 10 53
www.shk.si
Duri kompleksa v Gočovi so odprte predvsem za konec tedna, sicer pa so fantje odprti za vse sorte dogovorov. Nedeljska kosila strežejo od poldneva naprej.

Fino:
vrednost za denar
široki rezanci s sipo

Ne tako fino:
rižota z jurčki
vegetkanje

Za simpatično nedeljsko kosilo s kuhinjskim pozdravom, tremi krožniki in sladico boste štajerskim nizkocenovnim specialistom odšteli silno ugodnih 13 evrov.

V ozadju tele strani, ki jo bolj ali manj redno in bolj ali manj poglobljeno ošvrknete s pogledom med listanjem svojega najljubšega nizkonakladnega tedenskega čtiva, se skrivajo številni odločevalni mehanizmi, ki usmerjajo delovanje Konzumove terenske enote. Tako je ondan Konzumova ambulanta za lajšanje recesijsko-kriznih tegob izdala nujno napotnico za pregled štajerskega obrata, ki ga menda zaradi redko videne priceperformerske špure ob nedeljah oblega toliko dobre košte lačnega ljudstva, da so obiskovalce začeli naročati v tričetrturnih intervalih, začenši s prvo skupino opoldne in končavši s četrto ob dveh.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €