Boštjan Napotnik

28. 11. 2014  |  Mladina 48  |  Konzum

Liga prvakov

Rožmarin, Maribor

 • ocena: 4 / 5

Jagnje

Jagnje

Restavracija Rožmarin
Gosposka ulica 8, Maribor
Tel.: 02 23 43 180
www.rozmarin.si
Rožmarin ima svoj duh (in vinoteko in kavarno) od ponedeljka do četrtka od 8. do 24. ure, ob petkih in sobotah potegnejo do 2. ure ponoči, ob nedeljah je počitek.

Fino:
gosja jetra na sivkini polenti
jagnječji kare
ponudba vin & sirov

Ne tako fino:
ne čisto do konca zmehčan ramstek

Če z Rožmarinovega večernega menija izberete štiri krožnike, vas bo to stalo 29 (šest pa 39) evrov, 600-gramski, na oglenem žaru pečeni ramstek pa 35 evrov.

»Bravo, naši!« je bil vzhičen Konzumov referent za šport, šah in rekreacijo, ko je slišal, da je tokratna izvidnica šiht opravljala na lokaciji, kjer je bilo le nekaj ur prej za mizo opaziti dva v Ligi prvakov brcajoča nogometaša. Kaj takega se resda ne zgodi prav pogosto (pravzaprav se nam je prvič), je pa res, da še vedno velja reklo »svoji k svojim«. In mariborski Rožmarin se že od odprtja nosi zelo sodobno, všečno in evropsko, tako kot fuzbalklub iz istega mesta.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €