Peter Petrovčič

20. 2. 2015  |  Mladina 8  |  Družba

Molitev ...

... proti ustavi

Zaskrbljeni in bogaboječi pred ljubljansko porodnišnico

Zaskrbljeni in bogaboječi pred ljubljansko porodnišnico
© Borut Krajnc

Zavod Božji otroci je začel akcijo Molitev za življenje pred ljubljansko porodnišnico, ki bo trajala 40 dni in v sklopu katere bodo prostovoljci vsak dan med šesto zjutraj in šesto zvečer pred porodnišnico molili za vse »nerojene otroke«, za ženske, ki so se namenile opraviti splav, za tiste, ki so to že storile, za zdravstvene delavce, zaposlene v ustanovah, ki opravljajo splav. »Preprosto povedano je 40 dni ’za življenje’ povabilo, da bi stopili po poti vere in zaupali bogu, ki ve za načrte, ki jih ima z nami, da bi imeli prihodnost in upanje, da bi se v prošnji za spoštovanje življenja pridružili več kot pol milijona ljudem in bi tako pomagali reševati ogrožena človeška življenja,« pravijo organizatorji.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.