Borut Mekina

 |  Mladina 28  |  Politika

Cerarjeva pomoč najbogatejšim

V povprečju bo vsak izmed 3000 najpremožnejših prihodnje leto dobil še 5000 evrov posebnega bonusa

»Hvala, gospod predsednik, za 20 tisoč evrov.« – Franjo Bobinac, predsednik uprave Gorenja, na podelitvi nagrad Gospodarske zbornice skupaj s premierom Mirom Cerarjem.

»Hvala, gospod predsednik, za 20 tisoč evrov.« – Franjo Bobinac, predsednik uprave Gorenja, na podelitvi nagrad Gospodarske zbornice skupaj s premierom Mirom Cerarjem.
© Borut Cvetko, mediaspeed.net

BMW X6 je eden najdražjih in najprestižnejših SUV-jev, t. i. športnih terencev. S 300 konji, kolikor jih premore začetni model, vas bo osnovna verzija stala vsaj 75 tisoč evrov. Avto, ki naj bi bil »brezmejen in močan«, kot pravijo v tovarni, je novi hit med predstavniki slovenske elite. Pred letom ali dvema so prodali komaj kakšnega, zdaj jih prodajo tudi po dva, tri, celo štiri na teden, kaže statistika na novo registriranih vozil, ki jo vodijo na notranjem ministrstvu. Maja so jih recimo prodali deset. Pred enim letom v istem mesecu zgolj enega.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.