Uredništvo

 |  Politika

Izšla je nova Mladina: MEDTEM KO VLADA REŠUJE ŽIVLJENJA ... 

MLADINA 48 2020

Izšla je nova Mladina! Naslovnico je ilustriral Prešernov nagrajenec in naš hišni karikaturist Tomaž Lavrič, za oblikovanje pa je poskrbel Damjan Ilić. »Za večino prebivalstva ključen prispevek k temu, da epidemijo umirimo, predstavlja ležanje na kavču in gledanje televizije,« je dejal predsednik vlade Janez Janša. Več o tem, kako vlada rešuje življenja, si preberite v novi številki Mladine, ki je že na voljo na prodajnih policah in na naši spletni strani. #Mladina48 

Zakaj ukrepi ne delujejo? Zaradi vladinih napačnih ukrepov podjetja zaposlenih ne napotujejo v karanteno, zaposleni pa zaradi finančne kazni tudi ne javljajo stikov z okuženimi. Več o tem v naslovni temi (piše Borut Mekina). Osrednji intervju, ki ga je opravil Jure Trampuš, je tokrat s sociologom dr. Jožetom Vogrincem, ki med drugim pojasnjuje, zakaj si Janez Janša želi, da bi ga vrgli z oblasti. V članku o prihajajočem referendumu preberite o tem, da je politika tista, ki določa prednostne naloge, slovenski vladi pa so nakupi orožja pomembnejši od zdravja ljudi. V uvodniku pa Grega Repovž piše o tem, da smo prišli do točke, ko lahko zapišemo: slovenska vlada je zavozila boj proti epidemiji. In še mnogo več zanimivega, poglobljenega in aktualnega branja!

CELOTNA ŠTEVILKA (PREBERITE NA SPLETU) >> #Mladina48 

(NAROČNINA) Mladino dostavimo tudi na dom! Več informacij o naročnini na Mladino na tej spletni povezavi >>

Lahko nam tudi pišete na e-naslov narocnine@mladina.si ali na poštni naslov Mladina, Dunajska 51, Ljubljana.

Dosegljivi smo tudi na telefonski številki 01 230 65 30.

Naročniki prejmejo svoj izvod Mladine ob petkih zjutraj!

MLADINA 48 2020

MLADINA 48 2020
© Tomaž Lavrič / Damjan Ilić

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.