Borja Močnik

19. 4. 2019  |  Mladina 16  |  Kultura

Potapljanje ladjic

Nekoč Your Gay Thoughts, sedaj preprosteje s kratico YGT – ljubljanski avdiovizualni trojec je ravnokar izdal drugi album Sinking Ship

YGT: Aljaž, Gregor in Mina

YGT: Aljaž, Gregor in Mina
© Vladimir Mičković

Trikotnik YGT sestavljajo oblikovalca – Mina Žabnikar v vlogi vidžejke in Aljaž Košir - Fejzo v vlogi enega od dveh producentov, na odru pa glasbenikov tipkačev – ter drugi producent in glasbenik Gregor Kocijančič, mlada sila Mladininega kulturnega uredništva. Skupina se je v zadnjih štirih letih precej dejavno kalila na različnih frontah, od kar nekaj nastopov na festivalih do produciranja EP-ja klubske muzike. Tudi na videospote ni pozabila.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.