26. 6. 2008  |  Mladina 26  |  Kultura

Zmago Jeraj, slikar

Letošnji dobitnik nagrade Zveze društev slovenskih likovnih umetnikov in Glazerjeve nagrade za življenjsko delo mesta Maribor o svojem ustvarjanju, ki je trenutno na ogled v Galeriji Hypo v Ljubljani (do 25. julija) in na retrospektivni razstavi v Umetnostni galeriji v Mariboru (do 10. avgusta).

/media/www/slike.old/mladina/pstriptiz_bpet.jpg

© Borut Peterlin

Hja, prav ta hip sem tako presneto zaseden - pravzaprav še najbolj kar s samim slikarskim izjavljanjem, da tako rekoč še preklinjati nimam časa! Ponavljam, pa četudi desetkrat!
No, pa naj še povem, da se mi je sredi burnega, kar nepredvidljivega, pa zato tem bolj zanimivega razvoja novih slikovnih sredstev kar naenkrat zazdelo, da je lahko tudi običajno slikarjenje še vedno prijetna, živahna in prepričljiva dejavnost ... in to prakticiram!”

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.