Saša Eržen

 |  Mladina 25  |  Kultura

Klipsne za kavbojke

Nič več scefranih robov

/media/www/slike.old/mladina/phudo25.jpg

© Saša Eržen

Uboge mame si končno lahko nehajo puliti lase zaradi mulcev, ki si hodijo po predolgih kavbojkah in jih uničujejo z vsakim korakom. Scefrani robovi so preteklost, kot tudi od dežja razmočen in umazan spodnji del predolgih hlačnic, ki funkcionira kot vileda ter briše in pometa tla, po katerih hlača osebek. Vse naštete težave odpravi trip clip, sponka za predolge kavbojke. Gumico, na kateri je nataknjena sponka, natakneš okoli gležnja, tako da je zaponka zadaj, v slednjo pa - s kar nekaj truda, saj je izdelana iz trde plastike - potegneš rob hlač, ki tako ostane fiksiran varno nad tlemi. Klipsne prodajajo v paru, v petih različnih barvah (bela, prozorna, rumena, živo in olivno zelena), med katerimi začuda ni jeans kolorja, nudi pa jih firma terra plana, ki sicer izdeluje inovativna obuvala.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.