|  Mladina 37  |  Kultura

Premiera spletne nadaljevanke Prepisani

Prešernov trg, Ljubljana

Aljaž Pengov Bitenc, novinar in bloger

Aljaž Pengov Bitenc, novinar in bloger
© Arhiv Mladine

Aljaž Pengov Bitenc, novinar in bloger: “Prepisani so citati filmov, ki bi morali biti del kurikuluma. So humor tipa Radio Ga-Ga za tiste, ki niso gledali Odiseje 2001, in so aktualnopolitični štosi, ob katerih se režijo tudi gledalci Sveta na Kanalu A. Udaren miks. Posebno omembo zaslužijo glasba in dialogi. Po treh delih je zgodba dovolj napletena, da hočeš še. Prepisani rajcajo. Čakam potešitev in upam, da nas ne bodo pustili s trdim.”


Roni Kordiš - Had, bloger: “Prepisani so precej drugačna nadaljevanka, kot smo jih bili do sedaj navajeni v Sloveniji. Precej informacij smo dobili že med samim snemanjem in posledično so bila tudi pričakovanja zelo visoka. Prvi trije deli, ki smo jih lahko pogledali, niso reprezentativni, ampak odpirajo več vprašanj kot ponujajo odgovorov. Za končno oceno nadaljevanke bom moral pogledati še naslednje dele!”

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.