Nepovabljen

Breaking and Entering, 2006

Anthony Minghella je očitno sklenil, da bo Jude Law njegov Robert De Niro. Problem je kakopak v tem, da Law ni De Niro in da Minghella ni Scorsese, pa četudi tokrat - za vlogo slovanske prostitutke, ki diši bolj po Kafki kot po seksu - angažira Vero Farmiga, bejbo iz Dvojne igre. Law igra snobovskega japija, jet-set krajinskega arhitekta, ki ugotovi, da obstajajo tudi drugi ljudje. In zakaj to ugotovi? Ker je tako bogat. Bogastvo namreč le kvari. Poglejte le njegovo punco, Robin Wright-Penn: od depresivnosti jo kar zvija. Ali pa poglejte njegovo posvojenko, Poppy Rogers: od nespečnosti in nevroz jo kar trga. Vidite, z bogatstvom je nekaj narobe. Ljudi spreminja v paciente. Oh, ali pa poglejte njega: ko ga dvakrat zaporedoma oropajo, sklene, da bo roparja ponoči pred hišo počakal kar v avtu.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €