dr.um

9. 6. 2005  |  Mladina 23  |  Kultura  |  Plošča

Bryan G: Liquid V Club Sessions Vol. 1

CD 2005 Liquid V

Včasih se miksi po drugem, tretjem poslušanju utopijo nekje v lastni bledikavosti in enakomerni dinamiki, ki kasa nekam v tri krasne; tak primer je pričujoč miks Bryan G-ja, ki je bil eden bolj želenih izdelkov v mesecih napovedovanja, z vsakim novim poslušanjem pa bolj magnetno privlači prah. Po solidnem uvodu se prične raztezati kot poletna vrsta pred cestninsko postajo, v premočrtnosti horizontale pa se izgubljajo detajli posamičnih presežkov sveže robe. Teh sploh ni malo; komadi s strani Blueskin, A.I., D-Bridgea in Utah Jazz so samo nekateri izmed teh, ki se bodo vrteli precej dlje kot ta zgoščenka. Definitivno se DJ-ji lahko veselijo posamičnih vinilnih ekskluziv, ki z Liquid V-ja že kapljajo na spletne prodajalne. Sicer pa je evolucijski nauk elektronske glasbe, da vsak dober producent sploh ni nujno izreden DJ. Trivialno je, da je Bryan maja miksal miks CD za časopis ATM in tistega je (čeprav z manj ekskluzivnih vinilk) vsaj za zvezdico bolje speljal od tega. Zeh.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €