Pik

V sredo ob desetih Vam bosta v K4 godli Lolita in El-Džabl-Džejna, didžejal pa bo sam Dalaj Egol (ex Ali En).

V četrtek ob desetih bodo v šišenskem Hound Dogu že tradicionalno posurfali hrvaški Bambi Molestersi.

V petek ob petih popoldne bodo pod mostom železniške proge v Jesenicah pobobnali The Stroj.

V petek ob pol devetih bodo Prešernovanje v KUD-u F. Prešeren s svojo prisotnostjo počastili tudi Klemen Klemen, Pižama p.p., Mlečna sredina in drugi.

V petek ob desetih bodo v ilirskobistriškem MKNŽ-ju koncertirali proti aidsu ameriški rokerji Polyplush Cats in njihovi francoski kompanjoni Dare Dare Devil, ki se bodo v soboto ob desetih zglasili še v črnomajskem MKK-ju, v nedeljo pa v idrijskem Swenaku.

TEHNOTEDEN: v sredo bo v Klubu Gromki vrtel avantgardo DJ Tsure, v četrtek tam gostuje Control of Power kolektiv, v petek pa Random Logic; v petek bo v trebijskemu Heavenu transirala Gaby, v prvem nadstropju pa bosta vrtela house Plesti in Koshi; v petek bo v Ambasadi Gavioli vrtel house pionir Frankie Knuckles, sicer pa bodo na voljo še prispevki J. Montane, P. Barbata in Crazy Lemona; v petek se bo v K4 zvrstilo kar osem tehno in house didžejev, med katerimi bi bilo treba nemara omeniti Sharka, Veztaxa in Bizzyja; v petek bodo v klubu Channel Zero rasturali po goa trancu didžeji Individie BoleNutt, Naveen, Psykopter ter Ivaan iz Pariza; v soboto bo v novoodprtem klubu Sub Sub (ex Palma) gostovala ekipa Radyoyo, JAMirku, Pieru, Bugiju in KOLteku pa se bosta pridružila tudi DJ Die in MC Dynamite; v soboto bodo v novogoriškem Creamu vrteli Eric Fischer, Sputnik, Anin Vast (tehno) ter Eddy the Fish in Matis.