Pik

V sredo ob devetih bo v klubu Channel Zero zaružil internacionalni crustcore ansambel Olho de gato, "nemogoč bend, sestavljen iz nemogočih ljudi iz najbolj nemogočih delov sveta."

V sredo ob pol devetih bodo v Kud F. Prešeren prijezdili rokovski eklektiki Botanica in ukrajinski ciganskipankpsihokabaret Gogol Bordello.

Orto fest predstavlja v sredo ob desetih Cataleno, v četrtek ska in reggae Američanov King Django, v petek Bambi Molesters in v soboto 6pack Čukurja.

V petek ob šestih se v Gromki obeta pričetek dvodnevne, osme nojzerske Mladinske akcije, okoli pol desetih nastopijo Deca debilane, Pero-Fotar, Paradoxx, Marko Cicliani in (r), v soboto ob pol desetih pa še Sikhara, Usaisamonster, Pamba&Karkmakulator, Dog Eat Hot Dog in Slovenian Noise Combo.

V petek ob pol desetih se bodo v M&KC Koper pojavili Francozi LTS in Miss Helium z gostom Ivan Volaričem-Feom.

V soboto ob desetih bodo v sežanski Podlagi nastopili Take Death in Escape.

V soboto ob osmih se bodo za edino mesto, ki vodi na Rock Otočec v konjiškem MC Patriotu pomerili Senza, Granna, Giljotina, Multiball in Sarra.

V soboto ob desetih bodo stondirani domačini Broken Lock in Go.Be nastopili v črnomaljskem MKK-ju.

TEHNOTEDEN: v četrtek bo subsub razplesal gost mariborske Illegal kru, Anglež John B, podprli ga bodo Markoman, Hose in Raa; v petek bo Jamie Bissmire vrtel tehno v subsubu; v petek bodo berlinski didžej Rok, Veztax in Zagrebčan Mary vrteli tehno v K4, medtem ko bodo na sosednjem plesišču potekale vaje iz housa, ki jih bodo vodili Plesti, Koshi in Rokko; v soboto pride v Ambasado Gavioli angleški zvezdnik Dave Seaman; v soboto se bo v K4 čilalo z didžeji Loungebox pogona, Bosancema Emirjem in Enesom ter domačini Oh'so, Esperandjom in Ros Roco.