Petra Tihole

23. 8. 2013  |  Mladina 34  |  Kultura  |  Dogodki

Festival Mladi levi, več lokacij, Ljubljana

do 1/09

Z otvoritvijo na Muzejski ploščadi na Metelkovi se je včeraj začel že 16. festival sodobnih umetnosti Mladi levi, na katerem si bo do 1. septembra med drugim mogoče ogledati predstavi A Living Documentary Cynthie Hopkins, ki se ukvarja z vprašanjem preživetja umetnika, in Hate Radio skupine International Institute of Political Murder, ki pripoveduje o genocidu v Ruandi leta 1994. Med slovenskimi ustvarjalci bomo lahko prisluhnili Ireni Tomažin, s predstavama se predstavljata še Maja Kline (Eden) in Mare Bulc (Gremo vsi!). Na sklepni večer pa se bo s projektom Gala - Celebration of Minorities predstavila islandska skupina Kviss bumm bang v sodelovanju z N’tokom, Žigom Murkom, Vidom Drašlerjem in Tomažem Gromom.

 

Celoten članek je na voljo le naročnikom. .

Zakup člankov

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890. Kodo, prejeto na telefon, prepišite v spodnje okence in takoj boste boste lahko dostopali do vsebin.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Mladina digital - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate .
Z dolgoročno NAROČNINO prihranite tudi do 25 %!

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.