Stanka Prodnik Božič

14. 10. 2016  |  Mladina 41  |  Kultura  |  TV

Okrogla miza za ležanje

Debatni krožki po nacionalkino

Franci Kek je neumno debato izkoristil za performans o svoji prvi spolni izkušnji

Franci Kek je neumno debato izkoristil za performans o svoji prvi spolni izkušnji
© RTV SLO

Nedeljska oddaja Vikend paket je naslednica vseh bolj in manj priljubljenih popoldanskih oddaj ob koncu tedna, ki jih na nacionalni televiziji gledamo že od devetdesetih let. Prav tam si je ime ustvaril Lado Bizovičar, ki je stare babice jezil z odvezanimi vezalkami, kasneje si je tam blagovno znamko utrdil Klemen Slakonja, nedavno pa so na istem mestu ob istem času v morje vrgli tudi Ulo Furlan, čeprav še ni znala povsem plavati. Jabolko ne pade daleč od drevesa. Ko smo že pri njeni mami Miši Molk – slednja se je te dni konkretno modernizirala in odšla med podkastarje, na portalu MMC namreč vodi Govori molk, spletno radijsko oddajo.

 

Celoten članek je na voljo le naročnikom. .

Zakup člankov

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890. Kodo, prejeto na telefon, prepišite v spodnje okence in takoj boste boste lahko dostopali do vsebin.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Mladina digital - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate .
Z dolgoročno NAROČNINO prihranite tudi do 25 %!

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.

Pisma bralcev

 • Franci Kek, Novo mesto

  TV: Okrogla miza za ležanje

  Avtorici Stanki Prodnik se med drugim zapiše ’Franci Kek, boter propadlega Rocka Otočec’. Ne vem, od kje ji informacija, da je festival Rock Otočec propadel. Na slednjem, ki smo ga organizirali leta 2013, so nastopila eminentna imena kot Papa Roach, Billy Talent, Dubioza kolektiv... in organizatorji smo poravnali vse račune, enako kot v preostalih sedemnajstih letih. Več