Saša Eržen

27. 11. 2008  |  Mladina 48  |  Kultura

Svetilna kartica

Za 30.000-kratno uporabo

/media/www/slike.old/mladina/phudo_saa_eren.jpg

© Saša Eržen

Najprej je bila tema. Nato so izumili elektriko in žarnice in baterije, zato lahko svetlobo ves čas nosimo s sabo. CardLite je baterijska svetilka velikosti kreditne kartice, ki bo prišla prav za brskanje po temnih kotičkih ženskih torbic, za branje pod odejo ali kot leščerba pri opravljanju manjše ali večje potrebe v toaletnih prostorih lokalov, kjer luč nemalokrat odpove. Svetilna kartica je seveda primerna za to, da jo imamo v denarnici ali žepu vselej na razpolago. Zasveti samo, če pritisnemo na označeno mesto, pod katerim se skriva stikalo, in sveti le, dokler ga držimo. Preden odide v večno temo, si lahko z njo posvetimo kakih 30.000-krat, saj se baterija ne da zamenjati, ker je vse skupaj zašvasano v trpežno plastiko.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.