Saša Eržen

 |  Mladina 51  |  Kultura

Slikanica za mačote

Knjiga je orodje - vzemi jo v roke!

/media/www/slike.old/mladina/phudo51.jpg

© Saša Eržen

Pravi mačo ne izgublja časa s tem, da bi si šel v hladilnik iskat pivo; ponj pošlje svojo bejbo. In ker ve, da ena slika pove več kot tisoč besed, ne izgublja časa z govorjenjem, ampak si pomaga s slikanico “poglej in prinesi”. Ducat kvadratnih centimetrov velika slikanica ima trde platnice in tudi vse strani vmes ter prihaja iz švedske založbice Nicotext. V knjižici je na stajliš temnem lesenem ozadju, ki bi lahko predstavljalo klubsko mizico v dnevni sobi, upodobljenih petnajst najpomembnejših stvari v življenju pravega moškega; od piva, pice, daljinca, mobilca, kavbojskih škornjev, seksa, bagra, odpirača za steklenice, zrezka, masaže pa do motorne žage na koncu. Govoričenju nenaklonjeni mačo mora uporabiti le kazalec, pa dobi, kar si zaželi.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.