Stanka Prodnik

 |  Mladina 32  |  Kultura

Ne preveč orgazmični Polnočni klub

Kako se nacionalka loti spolnosti in kako ji pri tem brezsramno spodleti

Voditeljica Danica Lorenčič

Voditeljica Danica Lorenčič
© Stane Sršen

Polnočni klub je oddaja, ki še tako razigrane gledalce do polnoči spravi v stanje skoraj hipnotične zaspanosti. Le močna volja in zbistren um lahko slehernika pripravita do tega, da oddajo pogleda do konca in se takrat še vedno spomni, o čem, za vraga, je sploh tekla beseda. Čeprav se poleti potrudijo in oddajo prestavijo na streho matične stavbe in obravnavajo “intrigantne” teme, kot je na primer orgazem, njihov glavni problem ostaja.
Vseeno moramo priznati, da smo zaradi napovedanega naslova oddaje z nekoliko večjim zanimanjem skušali ostati budni. Le kaj nam o orgazmu lahko povejo na nacionalki? Verjetno nič novega, če v oddajo povabijo Zmaga Jelinčiča in Vaska Poliča. Četudi jima nasproti sedi Azra Širovnik v belem “pelc montlu” in strokovnjakinja za seksualno patologijo Irena Rahne Otorepec (ne bi bili Slovenci, če ne bi pri debati o orgazmu potrebovali strokovnjaka za motnje). Da bi gostom malo razvezali jezik, so jim pustili, da se ga vsi po vrsti, razen strokovnjakinje, napijejo. In kot se za prave moške spodobi, sta se ga naša rahlo ostarela debeluščka s pojemajočim naglavnim dlakovjem že po nekaj minutah nažingala in se začela trepljati po ramenih, češ, kako sta onadva fajn, da velikost po njunem seveda ni pomembna, da res znata zadovoljiti žensko in da ločita pravi ženski orgazem od hlinjenega. No ja, Polič niti ne loči filma Annie Hall od Ko je Harry srečal Sally, le v slednjem namreč Meg Ryan v restavraciji hlini orgazem, Diane Keaton pa v omenjenem filmu brez zadostne doze marihuane le s težavo prenaša Woodyja Allena. Da ne omenjamo Jelinčiča, ki je satiriazo zamenjal s priapizmom in rohnel, da moški orgazem brez izliva ne obstaja, nato pa še opozoril voditeljico, da ne bi slučajno govorili o kakšnih čudnih orgazmih. Je s tem mislil analnega?
Tako smo v petek zvečer, kljub pozni uri in domnevnih strokovnjakih, namesto vsaj žgečkljive oddaje dobili nekoliko alkoholizirano verzijo oddaje Sveto in svet, kjer radi poudarijo, da je spolni odnos lahko tudi, ko partner namesto tebe odnese smeti ali ko namesto tebe vstane in pokrije otroke. Marija, pomagaj, kot da se seksualna revolucija nikoli ne bi zgodila. Oddaja je zašla v tako brezvezne vode, da si je vmes še kamerman moral krajšati čas in se je z objektivom sprehajal po okoliških stavbah; v nekem trenutku se je ustavil na oknu sosednje hiše, kjer smo si lahko ogledali zadnjico tamkajšnjega prebivalca. Kako voajersko! A žal voditeljica Danica Lorenčič tega ni izkoristila in se je le hihitala ob pregrešnih mislih, ki so jih navdihovali gostilniški vzkliki moških gostov. No ja, se vsaj programski svet nacionalke ne bo preveč razburjal.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.