15. 4. 2010  |  Mladina 15  |  Kultura

Livingstonov poslednji poljub

Predstava Nane Milčinski, Anton Podbevšek Teater, Novo mesto

Nina Štampohar, novinarka

Nina Štampohar, novinarka
© Borut Peterlin

Nina Štampohar, novinarka: “Predstava o Jonatanu Livingstonu Galebu je vnovičen dokaz, da ni pomemben cilj, temveč pot, ki si jo izberemo v življenju. Hvaležna sem fantom iz Siddharte ter režiserki in avtorici Nani Milčinski, saj so me potolažili, da je povsem prav, da si galeb, ki se odloči odcepiti od jate in uresničiti svoje sanje. Upam le, da bom znala svoja fanta naučiti, da je treba slediti sebi, kot je to storil Jonatan, in ne drugim v jati. Obvezno za vse starše!”

Dušan Obradinovič - Obra, bobnar skupine Dan D: “Predstava se mi je zdela res odlična. Vse je bilo na pravem mestu, vključno s scenografijo, zvokom, režijo ... Vsi nastopajoči, in jasno, tudi ekipa iz ozadja, so predstavo dinamično izpeljali od začetka do konca. Bi pa vseeno izpostavil Siddharto z odlično glasbo in nastopom na gledališkem odru. Predstava je vsekakor vredna ogleda, pa ne samo za otroke in mladino.” 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.